INTERNET TERMINÁL
terminál főoldal
IT

CÉGBEMUTATÓ, Internet terminál

Internetes terminálok - megoldás a jelenre és a jövőre

 

Társaságunk több mint 15 éven át PC alapú gépek szervízelésével, kihelyezésével foglalkozott, ezen belül 10 éven át pénznyerő automaták üzemeltetésével, szervízelésével, illetve zenegépek vendéglátó egységekbe történő elhelyezésével.

A jelenlegi szabályozások, törvények, illetve díjszabások azonban lehetetlenné teszik a továbbiakban ezen gépek normál módú üzemeltetését, így egy olyan lehetőséget kínálunk a véndéglátósoknak, illetve a gépes kollégáinknak, amellyel a továbbiakban is működőképességüket fenn tudják tartani, illetve a kocsmák, éttermek, szórakozó helyek ügyfélköre, érdeklődése megmaradhat.

Több éve már INTERNET TERMINÁLOK szevrízelésével, kihelyezésével és felügyeletével foglalkozunk, melyek nem csak INFORMÁCIÓS TERMINÁLKÉNT, de egyéb szórakozási lehetőségeket nyújtú gépekként is funkcionálhatnak. Az internetes alapú gépek nem csupán a hagyományos zenegépek működését helyettesítik, minden költség nélkül, de a játékos kedvű vendégek igényeit is ki tudják elégíteni. Mindezeket perc alapú számlálóval, hagyományos érmés megoldással párosítva.

Az internetes terminálok a fentiek mellett egyéb széles körű funkciókat is ellátnak, mint pl reklám célú megoldásokat, kihelyezett betegtájékoztatókat és egyéb információs tájékoztatókat kórházakban, emellett buszmegállókban alkalmasak a menetrendek és egyéb információk (pl: késések) közlésére is.

Mivel az egész rendszer internet alapú, gyakorlatilag bármi megvalósítható, egyetlen feltétele a terminálok üzemeltetésének, az üzemeltetés helyén meglévő jó minőségű internetes kapcsolat.

Jelenleg Budepsten, Pest megyében és Dunántúlon rendelkezünk gépekkel, de országosan - igény szerint - is tudunk biztosítani gépet, amennyiben szükséges.

Várjuk szíves megkeresését!

 

 
INTERNET TERMINÁLOK, INFORMÁCIÓS PULT KIHELYEZÉSÉT, SZERVÍZELÉSÉT VÁLLALJUK EGÉSZ DUNÁNTÚL TERÜLETÉN, PEST MEGYÉBEN ÉS EGYES ESETEKBEN KELET-MAGYARORSZÁGON IS. TERMINÁLOK FORGALMAZÁSA MAGYARORSZÁGON, MODERN KIVITELBEN, EGYEDI IGÉNYEK SZERINT ALAKÍTVA.
INTERNET TERMINÁL // Info@internet-terminal.hu // Tel: +36 30 / 947-0304